Moskou is een imposante stad. Zowel in de zomer als in de winter een absolute topper. Voor de cultuurliefhebbers kan je naast de talrijke bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft een balletvoorstelling bijwonen van ‘ De Notenkraker ‘ in het Bolshoy theater. Wist je trouwens dat als je de afstanden van alle straten in Moscow optelt je aan 4350km komt.

Een droom voor cultuurliefhebbers

Moskou is met zijn vele historische monumenten,  prachtige architectuur en hoogstaande cultuur een bruisende metropool en dus zeker een bezoek waard. Het Kremlin, Rode Plein en de Verlosserskathedraal zijn echte must maar ook een bezoek aan de Tretjakov galerij mag niet op je lijstje ontbreken. Moskou ervaar je het best te voet of met het openbaar vervoer, neem de metro en geniet van de prachtig gedecoreerde metrohaltes die de stad rijk zijn of maak een wandeling door de Arbatwijk.

 

Winter wonderland

Ook in de winter is een citytrip Moskou een goed idee! Laat je niet afschrikken door de koude en sneeuw, duffel je goed in en geniet ook in de winter van deze betoverende stad. Ga op avontuur en maak een ritje met een legertank in het eindeloze steppe landschap. Of trek je ijsschaatsen aan en zet je beste beentje voor op een prachtige ijsbaan tegenover het Rode Plein. Maak een onvergetelijke husky tocht door het sneeuwlandschap.  s’Avonds kan je genieten van een hartverwarmende wodka met kaviaar in een ijsbar met spectaculair uitzicht over de stad. Het hippe Moskou is ook de nieuwe place to be tijdens oudejaarsavond.

Laat je inspireren

Riviercruise Moskou – Sint Petersburg

12 dagen | Budget
  • Score: 2

Een cruise over de Wolga is de perfecte manier om kennis te maken met de rijke Russische cultuur terwijl je langs het groene landschap afgewisseld met typische dorpjes vaart. De cruise vertrekt in het hippe Moskou om te eindigen in het magnifieke Sint-Petersburg….

Moskou

Zin om aan jouw droomreis te starten?