De 3350 km lange Wolga is de langste rivier van Europa maar ook het kloppende hart van Rusland. Een cruise op de Wolga is de perfecte manier om de rijke Russische geschiedenis te ontdekken en te genieten van het mooie landschap die de cultuurschatten omringd.

Langs steden, kleine dorpjes en natuurpracht

Tijdens een cruise van Moskou naar Sint-Petersburg leg je 1250km af in 7 dagen. Je vaart langs de cultuurschatten van de Gouden Ring met zijn kloosters, kerken en indrukwekkende monumenten. Het prachtige werelderfgoed wordt afgewisseld met kleine dorpjes waar de lokale bevolking je warm onthaalt.

Moskou en Sint-Petersburg

Het begin en eindpunt van je cruise zijn het hippe Moskou en majestueuze Sint-Petersburg. De stad  van de Tsaren is een mix van de mooiste paleizen, indrukwekkende musea en fijne theaters. Moskou is het bruisende hart van Rusland. De stad heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een hippe metropool met een rijke cultuur.

Laat je inspireren

Riviercruise Moskou – Sint Petersburg

12 dagen | Budget
  • Score: 2

Een cruise over de Wolga is de perfecte manier om kennis te maken met de rijke Russische cultuur terwijl je langs het groene landschap afgewisseld met typische dorpjes vaart. De cruise vertrekt in het hippe Moskou om te eindigen in het magnifieke Sint-Petersburg….

Wolga – cruise

Zin om aan jouw droomreis te starten?