Heerlijk tafelen op een originele locatie. Een interessante omgeving met enkele boeiende uitstappen. Dat zijn de ingrediënten voor onze gastronomische Gourmettours. Laat de bourgondiër volledig in je los!

Gastronomisch genieten

Geniet van een viertal dagen waar bourgondisch relaxen centraal staat. Culinaire hoogstandjes om je vingers bij af te likken na een boeiende dag in een fascinerende omgeving. Een uitgebreid diner bij een toprestaurant maar ook een avond bij een aanstormend talent of ongekende pareltjes waar je nog lang van zal kunnen nagenieten.

Wat mag je verwachten?

Wij boeken voor jou een aantal dagen in een comfortabel en centraal gelegen hotel op een mooie locatie die zowel culinair als cultureel iets heeft te bieden.  De ene avond voorzien we een bezoek aan een gevestigd toprestaurant  de volgende avond een bezoek aan een jong aanstormend talent. Doorheen de dag kan je deelnemen aan authentieke activiteiten zoals een wijnproeverij, bezoek aan een olijfplantage,… Genieten zonder zorgen en vooral tijd om even helemaal tot rust te komen!

Gourmettours

Zin om aan jouw droomreis te starten?