De mooiste dag van je leven bekroon je natuurlijk met de mooiste reis. Vertel al je stoutste reisdromen aan onze gepassioneerde reisadviseurs, ze stellen met veel liefde de meest romantische reis voor jullie samen.

Voor ieder wat wils

Onze reisadviseurs gaan samen met jullie op zoek naar jullie droomreis. Een strandvakantie op een paradijselijk eiland, een avontuurlijke roadtrip of liever op ontdekkingstocht in Azië, uiteraard met veel romantiek? Alles kan!

Voorstel op maat

Tijdens een persoonlijke babbel overlopen we al jullie wensen een gaan we voor jullie aan de slag. Je kan een afspraak maken op ons kantoor of bij jou thuis. Kort daarna ontvangen jullie een persoonlijke offerte, deze kunnen we nog finetunen en aanpassen tot ze helemaal perfect is voor jullie.

Trouwen in het buitenland

Wie droomt er niet van een huwelijk in het paradijs? Trouwen in het buitenland brengt echter een hele administratie met zich mee. We helpen je hier graag mee zodat jullie ongestoord kunnen genieten van jullie dag en elkaar.

Laat je inspireren

Vietnam, Het land van de rijzende draak

14 dagen | Budget
  • Score: 3

Vietnam is zonder twijfel één van de mooiste en fascinerende landen van Azië. Met zijn 3000 kilometer kustlijn, oude keizerlijke steden, prachtige kartgebergtes en felgroene rijstvelden betovert het land keer op keer!…

Magisch Madagaskar

Madagaskar is een eiland ten oosten van het vasteland van het continent Afrika. Het ‘Rode Eiland’ dankt zijn naam aan de roodbruine aarde die zo typerend is voor het eiland. Van deze roodbruine aarde worden de felrode huisjes gemaakt die je overal tegenkomt. Het landschap varieert enorm.  In h…

West Canada Sea to Sky

12 dagen | Budget
  • Score: 2

Tijdens deze rondreis maakt je kennis met de hoogtepunten van de Canadese Rocky Mountains. Je start de reis in het boeiende Vancouver aan de westkust en eindigt ze in de Canadese prairie in Calgary….

Van Nashville tot Memphis

14 dagen | Budget
  • Score: 2

Ontdek het ‘echte’ Amerika tijdens deze reis langs de Smoky Mountains en muzieksteden zoals Nashville en Memphis. Het heerlijke eten, de boeiende geschiedenis, de prachtige natuur en de legendarische gastvrijheid. Het zuiden van de VS kruipt onder je huid en laat je niet meer los.

Schatten van de Westkust

17 dagen | Budget
  • Score: 3

Santa Monica Pier, de Grand Canyon, Monument Valley, Antelope Canyon, Yosemite, de Golden Gate Bridge, hoogtepunten wisselen elkaar snel af tijdens deze roadtrip langs de schatten van de Amerikaanse Westkust.

Huwelijksreizen

Zin om aan jouw droomreis te starten?