Ontdek onze Themareizen

Maatwerk

Onze reisadviseurs stellen uw droomreis volledig à la carte samen op basis van jouw wensen én jouw budget! Maatwerk is zeker niet duurder! Integendeel, door je reis volledig op jouw wensen in elkaar te puzzelen kunnen we het maximum uit je reiservaring halen.

Cruises

Cruisen is de hele wereld zien en maar 1x je koffers uitpakken. Er is een cruise voor iedereen. Voor de avonturier die op expeditie gaat tot de zonliefhebber die de mooiste stranden opzoekt.

Vliegvakanties

Als onafhankelijk reiskantoor werken we, naast Tui en Corendon, samen met verschillende geselecteerde partners. Zo kunnen we jou telkens het beste voorstel voor de beste prijs aanbieden.

Huwelijksreizen

De mooiste dag van je leven bekroon je natuurlijk met de mooiste reis. Vertel al je stoutste reisdromen aan onze gepassioneerde reisadviseurs, ze stellen met veel liefde de meest romantische reis voor jullie samen.

Safari’s

Op safari gaan is op ontdekking gaan. Voor velen is het een langgekoesterde droom die eindelijk uitkomt. Het is dan ook belangrijk dat je goed voorbereid aan dit avontuur begint.  Onze reisadviseurs stellen jouw unieke Afrika reis samen zodat je hier nog lang van kan nagenieten!

Themareizen

Zin om aan jouw droomreis te starten?