Wij zijn cruise fans! Hoe kan het ook anders? Elke dag kom je  aan op een nieuwe plek die je kan ontdekken. Niets moet en alles mag! Tijd om te genieten! De meeste schepen zijn uitgerust met zwembaden, zonneterrassen, wellnesszone, animatie,.. Voor iedereen is er een cruiserederij, schip en route die bij hem past!

Fun Cruises

De bestemming is het schip. Deze schepen zijn relatief groot en bieden een enorme keuze aan faciliteiten en mogelijkheden. Met verschillende zwembaden, restaurants, bars en animatie is vervelen geen optie! Wist je dat er zelfs schepen bestonden met een Go Kart Track aan boord?
Rederijen: MSC Cruises, AIDA, Costa Cruises, Norwegian Cruise Line, Disney Cruise Line, Princess Cruises

Premium Cruises

Bij deze kleine en middelgrote schepen staat de reisroute op de eerste plaats. Boeiende en gevarieerde reisroutes overal ter wereld. Vaak blijven ze op interessante plaatsen een hele nacht liggen zodat je meer tijd hebt om de bestemming te verkennen. Aan boord kan je genieten van het nodige comfort, service en gastronomie.
Rederijen: Cunard, Crystal Cruises, Ponant, Oceania Cruises, Regent Seven Seas, Seabourn, Silversea, Hapag-LLoyd Cruises, Holland America Line, Azamara

Expeditie Cruises

Een expeditiecruise is een totaal andere ervaring dan de meeste cruises. Het is een actieve ontdekkingsreis waar jeĀ  heel dichtbij de mooiste natuur, fauna en flora komt. Expeditieschepen zijn kleiner dan het gemiddelde cruiseschip en speciaal ontworpen om te varen in afgelegen en ongerepte gebieden. Tijdens de cruise geven wetenschappers boeiende presentaties zodat je optimaal van je cruise kan genieten. Aan boord ben je omgeven door alle comfort en luxe met uitstekende service en hoogstaande gastronomie.
Rederijen: Aranui, Ponant, Hapag-LLoyd Expeditions, Quark Expeditions, Hurtigruten, Silversea Expeditions

Yachting en Zeilcruises

Zeilcruises en Yachting Cruises zijn sportieve reizen waar je op een unieke manier een bestemming leert kennen, ver weg van de massa. De schepen zijn een pak kleiner dan een klassiek cruiseschip met minder faciliteiten aan boord. Dit zorgt ervoor dat er een heel informele sfeer hangt waar je al snel je medepassagiers en de bemanning leert kennen.
Rederijen: Star Clippers, Crystal Yacht Cruises, Azamara Yacht Cruises, Katarina Line, Windstar Cruises

Riviercruises

Bruisende steden, schilderachtige dorpjes en prachtige natuur, een riviercruise zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens een riviercruise vaar je gedeeltelijk overdag, zo kan je genieten van het voorbij glijdende landschap. In de namiddag ga je van boord waar je kan deelnemen aan een excursie naar belangrijke bezienswaardigheden in de buurt.
Rederijen: CroisiEurope, Crystal River, Armawaterways, All Ways Cruises

Cruises

Zin om aan jouw droomreis te starten?