Iedereen is uniek dus waarom zou iedereen op dezelfde manier op reis gaan? Met een op maat gemaakte reis ben je zeker dat deze volledig beantwoordt aan al jouw verwachtingen en interesses. Wij nemen al het zoekwerk en tijdrovend boekingsproces op ons, zo moet jij enkel nog je koffer inpakken.

Passie en expertise

Vertel ons hoe jij je reis wil beleven. Droom je van een roadtrip in een Mustang Cabrio of een nacht in een boomhut in de Afrikaanse savanne? Onze reisadviseurs zijn echte kenners van hun bestemming en kunnen jou allerhande tips meegeven. Na een persoonlijk gesprek, bij jou thuis of op ons kantoor, ontvang je van ons een op maat gemaakt voorstel, aan de hand van jouw wensen en verwachtingen. Wij gaan voluit voor  eerlijk en oprecht advies met een persoonlijke service.

Voor ieders budget

Maatwerk is zeker niet duurder, in tegendeel zelfs! Door een reis samen te stellen op jouw maat, aan de hand van jouw budget, ben je zeker dat je het maximum uit je reis kan halen. Je bepaalt zelf als je graag in een luxeresort, charmehotel of klein pension wil verblijven.

 

Dromen zonder zorgen

Vooraf dromen van je reis is leuk maar alles zelf regelen kost heel wat tijd en kan behoorlijk wat stress geven. Bij ons krijg je het beste van twee werelden, zo kan je zorgeloos genieten! Als verzekerd en vergund reisbureau is je reis in goede handen. Sit back and relax!

Laat je inspireren

Sri Lanka, De parel van de Indische Oceaan

9 dagen | Budget
  • Score: 2

Sri Lanka heeft alles! Een prachtige en diverse natuur met uitgestrekte berglandschappen, groene theeplantages, heerlijke stranden en een zeer rijke cultuur en folklore. Bovendien is Sri Lanka erg makkelijk bereisbaar door de relatief korte afstand tussen de verschillende bezienswaardigheden. …

West Canada Sea to Sky

12 dagen | Budget
  • Score: 2

Tijdens deze rondreis maakt je kennis met de hoogtepunten van de Canadese Rocky Mountains. Je start de reis in het boeiende Vancouver aan de westkust en eindigt ze in de Canadese prairie in Calgary….

Vietnam, Het land van de rijzende draak

14 dagen | Budget
  • Score: 3

Vietnam is zonder twijfel één van de mooiste en fascinerende landen van Azië. Met zijn 3000 kilometer kustlijn, oude keizerlijke steden, prachtige kartgebergtes en felgroene rijstvelden betovert het land keer op keer!…

Magisch Madagaskar

Madagaskar is een eiland ten oosten van het vasteland van het continent Afrika. Het ‘Rode Eiland’ dankt zijn naam aan de roodbruine aarde die zo typerend is voor het eiland. Van deze roodbruine aarde worden de felrode huisjes gemaakt die je overal tegenkomt. Het landschap varieert enorm.  In h…

Van Nashville tot Memphis

14 dagen | Budget
  • Score: 2

Ontdek het ‘echte’ Amerika tijdens deze reis langs de Smoky Mountains en muzieksteden zoals Nashville en Memphis. Het heerlijke eten, de boeiende geschiedenis, de prachtige natuur en de legendarische gastvrijheid. Het zuiden van de VS kruipt onder je huid en laat je niet meer los.

Maatwerk

Zin om aan jouw droomreis te starten?