Reis in stijl langs enkele van de mooiste plekjes van Zuid Afrika en Namibië.

Ga mee op onvergetelijk avontuur langs diepe canyons, weidse open vlaktes, de hoogste duinen ter wereld en uitzonderlijke wildobservaties.

Aan boord van de African Explorer reist u in stijl langs enkele van de mooiste plekjes van Zuid Afrika en Namibië. Het historisch kader van de trein zorgt voor het stijlvolle karakter van de reis maar het verblijf is ongedwongen, de dresscode is casual, chique avondkledij is niet vereist.

Het rollend hotel heeft comfortabele slaapwagons in twee verschillende categorieën. de Elephant Suite & de Leopard Suite (deze heeft extra zitruimte). Beide beschikken over een eigen badkamer met douche en wc.

Tijdens de treinreis wordt u rijkelijk culinair verwend. In de restauratiewagon worden heerlijke 3-gangen diners opgediend. In de barwagon kan u ontspannen met een glas Zuid-Afrikaanse wijn.

De luxetrein voert je van Kaapstad naar Windhoek, een afstand van meer dan 3600km langs de mooiste plekken van Afrika. Je verblijft 8 nachten aan boord van de trein, afgewisseld met enkele nachten in een hotel in Kaapstad, Sossusvallei, Etosha en Windhoek.

Gouden vliegtips

Zin om aan jouw droomreis te starten?