Beste klanten

Het is evident dat wij de laatste ontwikkelingen rond het Coronavirus op de voet volgen. De gezondheid van onze klanten, onze werknemers en iedereen rondom ons staat altijd op de eerste plaats.

Om ook ons steentje bij te dragen tegen de verdere verspreiding van het virus hebben we besloten om tijdelijk ons kantoor te sluiten voor bezoek.
Wij blijven zoals steeds wel beschikbaar via mail, telefoon, social media…

De FOD Buitenlandse Zaken volgt de situatie nauw op en past waar nodig de reisadviezen aan. Op de website van de FOD Buitenlandse Zaken kan je de actuele informatie opvolgen.

Veel landen  sluiten hun grenzen voor Belgen, daarom worden alle reizen naar het buitenland afgeraden tot en met 31 maart 2020. We hebben alle reizen tot deze datum geannuleerd en volgen alle dossiers met een later vertrek op de voet op. De inlichtingen veranderen echter zeer snel waardoor recente informatie binnen enkele minuten al achterhaald kan zijn.

Bij eventuele wijzigingen zullen we jou telkens persoonlijk contacteren.

Als je reis geannuleerd zou worden, zal je in de meeste gevallen een voucher ter waarde van het reisbedrag ontvangen. Deze voucher zal je kunnen inruilen voor een nieuwe reis op een later moment.

De verschillende gezondheidsmaatregelen en het laatste nieuws omtrent het Coronavirus COVID-19, kan je via deze link terugvinden.

De huidige omstandigheden zijn buitengewoon en ongezien, wij vragen naar jullie geduld en begrip in de komende dagen. De reiswereld heeft al heel wat moeilijke situaties overwonnen en ook nu zullen wij hier sterk uitkomen.

We slaan ons hier samen door!

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Jouw IB Travelteam

 

Gouden vliegtips

Zin om aan jouw droomreis te starten?