Beste klanten

Het is evident dat wij de laatste ontwikkelingen rond het Coronavirus op de voet volgen.

Wij volgen alle dossiers van kortbij op en bij eventuele wijzigingen zullen we jou telkens persoonlijk contacteren. Als je reis geannuleerd zou worden, zal je in de meeste gevallen een voucher ter waarde van het reisbedrag ontvangen. Uitstel is geen afstel! Deze voucher zal je kunnen inruilen voor een nieuwe reis op een later moment. Zo zal je in alle gemoedsrust je droomreis kunnen beleven!

De FOD Buitenlandse Zaken volgt de situatie in alle landen op en past waar nodig de reisadviezen aan. Op de website van de FOD Buitenlandse Zaken kan je de actuele informatie opvolgen.Veel landen  sluiten hun grenzen voor Belgen. Om de opmars van het Coronavirus te stuiten zijn alle reizen naar het buitenland afgeraden en zijn niet essentiële reizen verboden tot 19 april.

De verschillende gezondheidsmaatregelen en het laatste nieuws omtrent het Coronavirus COVID-19, kan je via deze link terugvinden.

Ook ons kantoor is gesloten naar aanleiding van het Coronavirus. Wij blijven zoals steeds wel beschikbaar via mail, telefoon, social media…

De huidige omstandigheden zijn buitengewoon en ongezien, wij vragen naar jullie geduld en begrip in de komende dagen. De reiswereld heeft al heel wat moeilijke situaties overwonnen en ook nu zullen wij hier sterk uitkomen.

We slaan ons hier samen door!

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Jouw IB Travelteam

 

Gouden vliegtips

Zin om aan jouw droomreis te starten?