Het prachtige landschap en het hele jaar door een zonnig klimaat maken van Zuid-Afrika een fantastische introductie tot zuidelijk Afrika. Een ervaring die je nooit meer loslaat. De sensatie en opwinding van een safari in Zuid-Afrika en de belevenis om wilde dieren te kunnen bekijken is ongeëvenaard. Daar tegenover staat het heerlijk relaxen aan het strand of deel te nemen aan één van de vele watersporten, waaronder walvissen bekijken, zwemmen met dolfijnen en naar haaien duiken. In het hele land vindt u uitstekende golfbanen en tot de activiteiten behoren onder andere mogelijkheden tot paardrijden, mountainbiking en expedities per 4×4.

Zuid-Afrikaanse wijnen zijn nu zo populair dat veel bezoekers met beide handen de kans grijpen om de wijngaarden te bezoeken waar ze geproduceerd worden.
Zeker ook een vermelding waardig is de Zuid-Afrikaanse keuken. Het multiculturele land is daarnaast oprecht trots op zijn warme karakter van goodwill en gastvrijheid. Zuid-Afrika wordt dan ook wel The Rainbow Nation genoemd, waar alle bevolkingsgroepen zich thuis voelen!

De Tafelberg, het Krugerpark en Robbeneiland. Indrukwekkende plekken in Zuid-Afrika, die zeker het bezoeken waard zijn. Maar er is zoveel meer te ontdekken in dit toegankelijke land. Bezoek de Fynbosvelden met bloeiende koningsprotea’s, de Karoodorpen met hun verlaten windmolens, of ga op zoek naar wilde dieren in de diverse parken en reservaten. Proef heerlijke wijnen in Stellenbosch, geniet mee van een traditionele braai en maak kennis met het wildleven in de vele parken. En vaar met uw jacht langs eilandjes met pelsrobben en pinguïns. Zuid-Afrika is ongelofelijk divers en daardoor ideaal voor een vakantie met de hele familie

Gouden vliegtips

Zin om aan jouw droomreis te starten?