Met een huurauto kom je op de leukste plekken, die je ook nog eens op eigen tempo kan ontdekken. Je hebt geen gedoe met lange transfers, dure taxiritjes of bussen die onregelmatig rijden. Je hebt alle vrijheid op je vakantie. Of je nu gaat roadtrippen, of relaxen aan het strand en af en toe de omgeving gaat verkennen, een huurwagen maakt elke vakantie compleet.

Een huurauto is de ideale manier om de bestemming te ontdekken. Je kan in alle vrijheid rondrijden, zelf bepalen wanneer je ergens heen gaat en hoe lang je daar blijft. Een halve dag naar dat Instagrammable baaitje en even een uurtje naar die mooie toren – of daar toch maar blijven plakken want er zit zo’n fijn terras bij: het is helemaal aan jou! Op die manier haal je zoveel meer uit je vakantie. Bovendien is het vaak veel voordeliger, flexibeler én meer ontspannen dan telkens dure georganiseerde excursies boeken.

Met een all-in huurauto via Sunny Cars rij je 100% zorgeloos rond. Alle benodigde verzekeringen zijn standaard inbegrepen. Zelfs glas-banden-bodem-dakschadedekking en een aanvullende BA van € 7,5 miljoen. In de meeste gevallen is het eigen risico al afgekocht, maar als verhuurders ter plaatse een eigen risico hanteren, betaalt Sunny Cars dit altijd terug.

Je boekt je auto dus voor een heldere all-in huurprijs, zonder verborgen kosten. Alles wat je nodig hebt, is vooraf geregeld en betaald. Dus gegarandeerd géén extra kosten ter plaatse. Probeert de plaatselijke verhuurder je een extra verzekering te verkopen? Dan verkoopt u hem gewoon ‘nee’ terug want je bent al optimaal verzekerd.

Alleen voor extra’s zoals een kinderzitje of GPS betaalt betaal je een toeslag aan de lokale verhuurder.

Het is verstandig om je huurwagen vooraf, vanuit België, te boeken. Dan kan je nog volop kiezen uit alle autocategorieën. Hoe langer je wacht met reserveren, hoe groter de kans dat je favoriete autotype niet meer beschikbaar is. Vooral op populaire zonbestemmingen zijn de auto’s in het hoogseizoen razendsnel verhuurd.

Het fijne is dat je met het reserveren van een huurauto nog nergens aan vast zit. De auto staat standaard 14 dagen in optie, dus je hebt lekker lang bedenktijd. je kan je reservering trouwens tot huuraanvang gratis wijzigen.

Je kan je huurauto helemaal op maat maken met extra servicepakketten, bijvoorbeeld voor een extra bestuurder, het overslaan van de wachtrij bij de verhuurbalie of huren zonder creditcard of contante waarborg.

Wilt u op uw bestemming extra snel – hup, vliegtuig uit, huurauto in – van uw huurauto genieten, dan is de Express Service een aanrader. Met dit pakket krijgt u voorrang en slaat u de wachtrij aan de verhuurbalie over. Door online registratie vooraf haalt u uw huurauto extra snel op. Met het Premium pakket krijgt u dezelfde fijne privileges, met als extra een gegarandeerd jonge auto.

Met uw all-in huurauto mag u een onbeperkt aantal kilometers rijden. Ga ervoor en geniet ervan!

Gouden vliegtips

Zin om aan jouw droomreis te starten?